+38 050 374 74 33

Протеїн (у перекладі з англ. – білок) це харчова добавка, яка практично цілком складається з білків. Значення білка в організмі переоцінити не можливо – це однозначно найважливіший структурний компонент нашого тіла. З білка формуються м’язи, зв’язки, сухожилля, всі органи і залози, волосся, нігті; білки входять до складу рідин і кісток; ферменти і гормони, що регулюють всі процеси в організмі, також є білками. Білки не є взаємозамінними. Отримати його людина може лише з продуктів харчування. Значення білку в спорті: запобігає руйнуванню м’язових волокон під час тренувань, і він же є будівельним матеріалом для росту нових м’язів. Білки використовують в різних цілях: для зниження жирової маси тіла, для стимуляції росту м'язів, а також з метою підтримки здорової фізичної форми. Якщо Ви хочете змінити своє тіло шляхом нарощування м’язів, чи можливо, шляхом позбавлення від жиру, Ви повинні забезпечитисвій організм високоякісним органічним білком. У м'язах, легенях, селезінці, нирках на білки припадає більше 70-80 % сухої маси, в печінці – 57 %, у мозку – 45 %. Найнижчий вміст білка в кістці і у зубах – 20 і 18 %. В процесі високо інтенсивних тренувань важко забезпечити необхідну кількість білку, хочаб зважаючи на обмежену порцію їжі, яку ми здатні з’їсти за раз. Протеїни ж сконцентровані і очищені. В одній порції 30-40 грам містять повноцінного білка стільки ж як у 200 грамах м’яса чи у 1 літрі молока. Протеїн – це повністю натуральний продукт, що виробляють з молока (сироватковий), яєць, сої та м’яса. Протеїни, як правило, виготовляють у формі порошку, який потрібно розмішувати в рідині. Прикладом якісного протеїну, на нашу думку, є білок від компанії Trecnutrition, який виготовляє свої продукти з високоякісної американської сировини.